Top

Marly Skin hand- en huidverzorging

  • Marly Skin hand- en huidverzorging
  • Marly Skin hand- en huidverzorging
11,95

Marly Skin hand- en huidbescherming

Marly Skin biedt een uitstekende huidbescherming tegen agressieve en irriterende stoffen. Daarnaast is het product in veel gevallen ideaal voor mensen die tijdens de uitoefening van hun beroep of hobby last krijgen van huidirritatie door allergene stoffen. Marly Skin biedt o.a. bescherming bij kappersexczeem, bloembollenverwerkers, schoonmakers, veel contact met water, laboratoria, garages, gezondheidszorg maar ook bij huidproblemen bij incubitus en incontinenti.
 

Marly Skin in medische en verzorgende beroepen

De noodzaak om frequent de handen te wassen en te desinfecteren, om handschoenen te dragen, het contact met bloed, urine en andere afscheidingen en de toenemende hygiënische eisen maken het gebruik van Marly Skin® als huidbescherming in deze beroepen onontbeerlijk.

 

Marly Skin voor kappers, tandartsen en dragers van disposable handschoenen

Detergenten en desinfecteermiddelen, het dragen van handschoenen, het contact met metalen, plastics, gips, polijststof en andere factoren vormen dag in dag uit een enorme belasting voor de huid. Marly Skin® is voor deze beroepsgroep de ideale huidbescherming. De tastzin en het gevoel blijven ongewijzigd. De huid blijft droog en ook worden geen afdrukken achtergelaten op gevoelige en kostbare materialen.

 

Marly Skin in het laboratorium

Het “ideale” product voor dagelijkse huidbescherming: de huid (niet alleen de handen) wordt dagelijks en vaak sterk belast door frequent reinigen, desinfecteren en door het contact met chemicaliën, biologische culturen en substanties en door het gebruik van beschermende brillen en handschoenen.

 

Marly Skin in de artsenpraktijk en in ziekenhuizen

Iedere derde patiënt in dit segment is een potentiële Marly Skin® patiënt en iedere vijfde patiënt heeft Marly Skin® ook echt nodig. Marly Skin® is een belangrijke uitbreiding van de reeks producten die dermatologen gebruiken bij externe prophylaxis, vooral in geval van contactallergieën. Ook voor algemeen gebruik wordt Marly Skin® met succes toegepast.
In gevallen van huidirritaties in de urologie en bij incontinentie heeft het product zich al ontelbare malen bewezen! Tot nu toe is Marly Skin® uniek in dit segment en niet vergelijkbaar met andere producten.

 
Marly Skin in de industrie en op de werkvloer
De werkomgeving is vaak erg complex. Chemicaliën zijn een potentieel gevaar voor de huid. Huidproblemen zijn dan ook een groeiend probleem in vele takken van de industrie. Verloren uren door afwezigheid ten gevolge van huidproblemen vormen ook een probleem.


Marly Skin thuis en in de vrije tijd

Er zijn veel voorbeelden waar Marly Skin® helpt problemen veroorzaakt door o.a. eczeem, huidontstekingen en contactallergieën op te lossen, te verminderen en te voorkomen. Bleekmiddelen, huishoudelijke reinigingsmiddelen, meststoffen en bestrijdingsmiddelen in de tuin leiden vaak tot huidirritatie of beschadiging. Marly Skin® helpt de huid te beschermen en deze klachten te voorkomen.